Het komt er bijna aan….

Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Tenmiste dat hoop ik dan maar dat jullie er zometeen ook zo over denken haha.

Binnenkort zal ik zo nu en dan blogs gaan posten.  Ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen en een stukje van mijn leven en Yanieke te vertellen zodat jullie een beter beeld hebben wie er achter EW Training & Instructie zit en wat mijn drive is achter alles. Ik zal mijzelf voorstellen door het te verdelen over een aantal blogs. Ik heb enigzins een bewogen leven gehad 😉 maar daardoor wel wat te vertellen en jullie een beeld te geven over mijn ervaringen.

Nadat ik mij voorgesteld heb zal ik zo nu en dan blogs posten over interessante (trainings)onderwerpen, vragen van klanten, uitleg over specifieke onderwerpen of dingen die mij bezig houden in mijn trainingen met mijn eigen paarden. Mochten jullie nog goede ideeën hebben om iets interessants over te schrijven hoor ik dat natuurlijk graag! (brand maar los…!)

En natuurlijk hoor ik ook graag jullie mening en tips over mijn blogs. Het is eenmaal voor mij ook allemaal nieuw. Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden.