Diensten

Start nu jouw ontwikkeling!

1. Stapsgewijze training: Leer effectief zelf trainen. 2. Leer over de anatomie & biomechanica: Begrijp je paard beter 3. Groei als ruiter: Begrijp waarom en wanneer je iets doet. Training op basis van de klassieke dressuur.

www.ewtraininginstructie.nl ~ Barneveld, Gelderland
dressuur Instructie

Stapsgewijze training. Vanuit ontspanning-aanspanning. Leer begrijpen wat en waarom je iets doet: alles op basis van de anatomie & biomechanica. Gefocust op jullie niveau & doel.

Resultaat: Minder blessures, meer plezier en ontwikkel je als combinatie. We houden het simpel, makkelijk en haalbaar voor iedereen. De focus ligt op jullie niveau en doel.

Kosten:
Instructie: €40,- / 45 min
Leskaart: €360,- / 10 lessen (1 les gratis!)

*>15 km worden benzinekosten in rekening gebracht € 0,21 / km vanaf Barneveld, Gelderland.

www.ewtraininginstructie.nl ~ Barneveld, Gelderland
Training

Correcte training voor ieder paard van elk ras. Doorrijden. Wedstrijdtraining en uitbrengen op wedstrijden. Revalidatietraining.

Zie je jouw paard graag op een correct gereden manier op wedstrijd verschijnen? Of wil je graag dat je paard al bekend is op vreemd terrein of een bepaald niveau voordat je zelf aan wedstrijden gaat wagen? Ik kan het paard naar wens uitbrengen en deze ervaring op laten doen.

Kom je er zelf even niet uit met rijden? Geen stress! Ik ben er om jou te helpen. Samen gaan wij opzoek naar het probleem, soms kan het (tijdelijk) in training zetten van een paard uitkomst bieden. De eigenaar zal hier intensief bij betrokken worden om zo het probleem definitief op te lossen. Afhankelijk van de reden en omstandigheden kan het paard bij mij op stal of op locatie getraind worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

www.ewtraininginstructie.nl ~ Barneveld, Gelderland
Clinics

Dressuurclinics. Werk aan de hand clinics.

Lijkt het je leuk om een dressuur- of werk aan de hand clinic bij jouw op stal te organiseren of voor een rijvereniging/manege?

De lessen duren 45-60 min en er kunnen max. 2 deelnemers per les meedoen met een min. van 4 lessen en een max. van 8 lessen per dag.

Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

www.ewtraininginstructie.nl ~ Barneveld, Gelderland
Overige

Trainingsweekenden. Mini-cursus. Theorie avonden.

Coming soon: Trainingsweekenden, mini-cursussen en theorieavonden!

“Na veel zoeken kwam ik de website van Esther tegen. Ik herkende haar opleiding en de tekst sprak mij erg aan. Het gaat mij vooral om het respectvol trainen volgens de biomechanica van het paard. Ik heb zelf geen wedstrijdambitie, maar ik wil wel dat mijn paard gezond en fit oud wordt.

Tijdens de eerste les bleek al snel dat ik een stap of tien terug moest zetten en de basis eerst moest versterken voordat we verder konden gaan. De eerste stap was lengte. Ik had mijn bedenkingen hierover welke Esther stuk voor stuk kon weerleggen. Ik had vertrouwen en het eerste resultaat liet niet lang op zich wachten. De ontspanning kwam terug en daarmee ook het plezier in het rijden! We gingen weer daadwerkelijk vooruit i.p.v. vast te zitten en niet verder te komen.

Ik vind haar kennis erg up-to-date en Esther kan hierdoor haarfijn uitleggen wat er gebeurt tijdens het rijden. Ook antwoorden op mijn vragen en bedenkingen kan ze goed uitleggen en weerleggen waar nodig. Ze heeft oog voor het grotere plaatje en weet wat het einddoel en resultaat is als je in rust alles stap voor stap opbouwt.

Ik heb zelf wel door moeten zetten omdat het soms wat saai is, terug naar die eerste stappen. Maar het is 200% de moeite waard als je paard met een zacht hinnikje op je af komt en weer zin heeft om aan de slag te gaan. Ik heb nu een goede basis en fijne handvatten om op terug te vallen als ik net iets te snel of te ver ga. Ook mijn paard laat dit nu beter zien. Erg fijn en dankbaar!

– Zosja

Wat je leert

Op een stapsgewijze manier trainen met als basis de Klassieke Dressuur.

Wat je krijgt

Een duidelijke richting in je training.

www.ewtraininginstructie.nl ~ Barneveld, Gelderland